vineri, mai 27

In momentele in care esti in autobuz, stai fund in fund cu o doamna plinuta, cu usturoi verde in sacosa, te uiti pe geam si vezi alti oameni care stau in autobuz, fund in fund cu alte doamne plinute cu usturoi in sacosa si care se uita pe geam. Atunci te gandesti la ziua de ieri. Franturi de imagini iti inunda mintea, ca niste piese de puzzle din 3 puzzle-uri diferite, amestecate din neglijenta. Incerci sa le pui cap la cap, sau macar sa le conturezi mai bine, poate sa le colorezi putin, sa fie mai clare. Sa maresti focus-ul. Sa dai zoom pe cate-un detaliu. Fulgii de salcam (sau plop?) din camera, dimineata. Unul ti se aseaza pe obraz. Lipita de bratul drept, pisica, torcand ostentativ, ca sa te trezesti. Maica-ta injura din camera de langa, ca toate sosetele subtiri, de culoare pielii, put. Dai la o parte toate firimiturile astea si simti iar fundul moale al vecinei de autobuz. E putin mai jos decat al tau, ceea ce inseamna tu esti mai inalta. Zambesti satisfacuta. Apoi, incepi sa auzi ceva de la care parul de pe maini incepe sa tresara. Un tip cu o gura imensa si un zambet occidental vorbeste franceza. La telefon. Cu o romanca, probabil, careia tine neaparat sa-i arate cat de sarmanti sunt ei, frantujii. A convins-o. Inchide telefonul, dar zambetul vrajitoresc persista.
Te intorci la imaginile tale. Peisaje portocalii din Portugalia, miros de flaut statut, mesaje albastre din Anglia. Numai firimituri.

Scuturam fara de masa?

Un comentariu:

Online Games spunea...

Salut,
Am si eu cateva site-uri cu page rank-uri 2 si 4.
Daca vrei sa facem un link exchange avantajos sau mai multe da-mi te rog un add pe mess la id : francesco_da_gama sa vorbim mai usor.
Astept un raspuns oricare ar fi el.
Numai bine!!!